Christiaanhof

Verslag Christiaanhof spelletjesmiddag

Verslag spelletjesmiddag

Verslag van de gehouden spelletjesmiddag in de Ontmoetingsruimte van: Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op vrijdag 28 januari 2022

CHRISTIAANHOF: spelletjesmiddag

Met al onze goede voornemens voor het nieuwe jaar en in de hoop dat er nu echt gauw een einde gaat komen aan alle corona-ellende en maatregelen, zijn we vandaag weer enthousiast van start gegaan met onze activiteiten.

Begin van de middag was een ieder die zich aangemeld had weer van harte welkom in onze ontmoetingsruimte voor de geplande “Spelletjesmiddag”

Bij binnenkomst eerst maar even een lekker kopje koffie of thee, daarna ruim de tijd om met elkaar even van gedachten te wisselen en terug te kijken op de afgelopen feestdagen maar zeker weer tijd voor een spelletje “zevenen, rummikub, kaarten of mens erger je niet” of gewoon lekker rustig zitten en wat lezen of een gezellig praatje maken.


Dit was allemaal weer mogelijk deze middag. De dobbelstenen rolden weer fanatiek over de verschillende tafels. Ook werden er weer mooie kaarten geknipt en gekleurd.

Dit alles onder het genot van een lekker drankje en hapje.

CHRISTIAANHOF: spelletjesmiddag


De middag werd even onderbroken omdat wij enkele flessen wijn die wij geschonken hebben gekregen door “CUVO uitvaartzorg” mochten verloten onder de aanwezige deelnemers.

Als het gezellig is vliegt de tijd altijd om en omstreeks 17.30 uur vetrokken de laatste deelnemers weer richting huis.


Uiteraard willen wij CUVO uitvaartzorg weer ontzettend bedanken voor de ter beschikking gestelde flessen wijn aan onze Stichting. De gelukkige winnaars waren er erg blij en verrast mee.

CHRISTIAANHOF: spelletjesmiddag


Tenslotte willen wij ook iedereen bedanken die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 30jan22