Christiaanhof

Verslag Christiaanhof spelletjesmiddag

Verslag spelletjesmiddag

Verslag van de gehouden spelletjesmiddag alsmede het bezoek van Wethouder Kavita Parbhudayal, Gemeente Den Haag aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg, op vrijdag 25 februari 2022.

CHRISTIAANHOF: spelletjesmiddag

Vandaag in de ochtend eerst bezoek gehad van onze Wethouder Kavita Parbhudayal, van de Gemeente Den Haag.
Door de corona was het bezoek aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg al diverse malen uitgesteld. Vorige week kon het geplande bezoek vanwege het stormachtige weer eveneens geen doorgang vinden maar vandaag mochten wij onze Wethouder Zorg, jeugd en Volksgezondheid alsmede 1e locoburgemeester met haar gevolg omstreeks 11.30 uur eindelijk ontvangen in onze ontmoetingsruimte.

CHRISTIAANHOF: spelletjesmiddag

Zij was op bezoek in de wijk Transvaal en was zeer geïnteresseerd in de activiteiten die wij als Stichting organiseren voor onze senioren. Zij zet zich -net als onze Stichting- in om eenzaamheid onder ouderen in de wijk te bestrijden.

Na het bezoek van de Wethouder was er nog genoeg tijd over voor een spelletje kaarten, mens erger je niet of een gezellig praatje met elkaar. Dit alles uiteraard weer onder het genot van een lekker hapje en drankje.


Omstreeks 17.30 uur vertrokken de laatste deelnemers weer richting huis.
We kunnen weer terugkijken op een gezellige afwisselende dag.

Wethouder Kavita Parbhudayal willen we langs deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor het feit dat zij tijd vrij heeft kunnen en willen maken in haar drukke agenda om een bezoek aan onze Stichting te brengen.

CHRISTIAANHOF: spelletjesmiddag


Tenslotte willen wij ook iedereen bedanken die deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 26jan22