Christiaanhof

Verslag Christiaanhof Burenmiddag

Verslag spelletjesmiddag

Verslag van de gehouden spelletjesmiddag alsmede het bezoek van burgemeester Van Zanen, Gemeente Den Haag aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg, op vrijdag 12 maart 2021.

Door de corona diverse malen af moeten zeggen maar nu was het dan zover!
Burgemeester Jan van Zanen bracht vandaag een bezoek aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

Rond 11.30 uur stonden de eerste deelnemers al voor de deur van de ontmoetingsruimte en blij dat ze elkaar weer konden ontmoeten op deze middag.

Eerst een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers en daarna -in afwachting van de komst van onze burgemeester- nog even gauw een spelletje.

CHRISTIAANHOF: Bingomiddag

Tegen 14.45 uur was het dan zover en arriveerde burgemeester Jan van Zanen (met mondkapje op) bij onze ontmoetingsruimte.
Hij gaf aan het bijzonder leuk te vinden een bezoek te mogen brengen aan onze schitterende ontmoetingsruimte en nam dan ook ruimschoots de tijd om met alle deelnemers een gezellig praatje te maken.

Daarna weer gauw verder naar de volgende afspraak, met de toezegging in de toekomst nogmaals een bezoek te brengen aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Na deze bijzondere middag afgesloten te hebben met een lekkere pannenkoek met stroop of suiker, vertrok een ieder omstreeks 17.30 uur weer richting huis.

We kunnen weer terugkijken op een gezellige afwisselende middag.CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Burgemeester Van Zanen willen we langs deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor het feit dat hij tijd vrij heeft kunnen en willen maken in zijn drukke agenda om een bezoek aan onze Stichting te brengen.

Tenslotte willen wij ook iedereen bedanken die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 14mrt21