Christiaanhof

Verslag Christiaanhof miniconcert Residentie Orkest

Miniconcert Residentie Orkest

Om de groep ouderen die mogelijk door de coronamaatregelen geïsoleerd raken een hart onder de riem te steken en wat op te fleuren, heeft het Residentie Orkest in samenwerking met Juliana Plaza en Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op:
ZATERDAG 18 APRIL J.L. OM 16.00 UUR

CHRISTIAANHOF: Bingomiddag

de bewoners van het seniorencomplex Christiaanhof in Transvaal een miniconcert op het binnenterras aangeboden dat vanaf de galerij voor een ieder was te volgen.


Vanwege de lichte regen hebben 2 cellisten van het Residentie Orkest op ruime afstand van elkaar in het overdekte gedeelte van het terras enkele muziekstukken van diverse componisten ten gehore gebracht.

Het miniconcert werd bijgewoond door: Martijn Balster, Wethouder Wonen, Wijken en Welzijn van de Gemeente Den Haag, alsmede Latifa Elousrouti, bewonersconsulent van Wooncoöperatie Staedion.

CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Na dit miniconcert hebben jongerenwerkers van Juliana Plaza maaltijden met fruit aan bewoners aangeboden.
Van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg hebben bewoners en deelnemers een mooi bosje tulpen gehad.Wij willen hierbij alle leden van het Residentie Orkest alsmede Juliana Plaza en de jongerenwerkers hartelijk bedanken voor de medewerking.


CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Door jullie deelname hebben wij met z’n allen toch nog iets kunnen betekenen voor de senioren woonachtig in het complex Christiaanhof.

Tenslotte blijft ons advies:
WEES VOORZICHTIG PAS GOED OP UZELF EN HOUD 1,5 METER AFSTAND !!

Namens het Bestuur van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie Steenwijk

Christiaanhof | 19apr20