Christiaanhof

Verslag Christiaanhof Koningsdag

Verslag Koningsdag

Viering van “Koningsdag” bij“Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” op dinsdag 27 april 2021

CHRISTIAANHOF: Koningsdag

27 april 2021, de dag dat onze Koning zijn verjaardag viert, dus uiteraard ook een feestelijke dag in de ontmoetingsruimte van:
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

Rond 09.30 uur arriveerden de eerste deelnemers om deze feestelijke koffieochtend in “Koningssfeer” gezamenlijk te vieren.

Na het desinfecteren van de handen en even temperaturen bij binnenkomst was het tijd voor een lekker vers kopje koffie of thee met daarbij uiteraard een lekkere “Oranje tompouce”.


Daarna werd het hoog tijd om de televisie aan te zetten zodat we uitgebreid
-onder het genot van het daarbij behorende glaasje “Oranjebitter” of “Advocaatje met slagroom”- de viering van Koningsdag konden volgen.

Uiteraard was er daarna weer volop gelegenheid voor een spelletje zevenen, rummikub, kaarten of mens erger je niet of gewoon nog even lekker gezellig kletsen met elkaar.

Tegen lunchtijd nog een lekkere bananenpannenkoek met stroop of suiker.

CHRISTIAANHOF: Koningsdag


Deze feestdag is omgevlogen en na nog een lekker bami hapje en een drankje vertrokken de laatste deelnemers tegen 18.00 uur weer richting huis.
We kunnen in ieder geval terugkijken op een mooie zonnige maar vooral feestelijke dag.Uiteraard zijn wij de betreffende instanties die deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt hiervoor weer heel dankbaar.

CHRISTIAANHOF: Koningsdag


Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 28apr21