Christiaanhof

Bustocht “De Wereld van Chocola & Paling”

CHRISTIAANHOF: Bustocht

Beste Mensen,

Op woensdag 11 mei 2022 organiseren wij weer een bustocht voor deelnemers die regelmatig de activiteiten van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg bezoeken.

Dit jaar gaan we met de bus naar:
“De Wereld van Chocola & Paling”


CHRISTIAANHOF: Bustocht

De bus zal ’s-morgens uiterlijk om 8.45 uur vanaf onze Ontmoetingsruimte, gelegen aan de De la Reyweg 110 vertrekken en wij zullen deze dag zoals iedere reis weer afsluiten met een gezellig diner.
Voor de deelnemers die vóór vertrek nog een kopje koffie of thee willen drinken is onze ontmoetingsruimte open vanaf 07.30 uur.

U dient uiterlijk 8.30 uur aanwezig te zijn want de bus vertrekt om 8.45 uur precies en we kunnen niet wachten op laatkomers!!!


Het programma ziet er als volgt uit:

08.45 uur: Vertrek vanaf de De la Reyweg.

10.00 uur: Aankomst in Ridderkerk voor een demonstratie bij Chocolade atelier Van Noppen. Hij toont zijn ambacht tijdens het maken van allerlei bonbons en andere chocoladefiguren. Ter plekke keuren we natuurlijk de kwaliteit, inclusief een kopje koffie met gebak.

12.45-14.15 uur: Vrije pauze in Schoonhoven.

15.00-16.30 uur: Excursie bij een ambachtelijke palingrokerij in Groot-Ammers. Tijdens de rondleiding ziet u de opslag van levende paling en de palingrokerij. De gekweekte paling wordt huis gerookt met beukenhout.
Na afloop van de excursie is het mogelijk om paling te kopen in de winkel.

17.15 uur: Diner in Kinderdijk, bekend om zijn molens.

20.00 uur: Terugkomst in Den Haag.CHRISTIAANHOF: Bustocht


VOOR MEER INFORMATIE:
Tel: 06-10433708 of
E-mail: info@christiaanhof.com


Namens het bestuur van Stichting Christiaanhof,
Groeten, Hans en Hennie.

Christiaanhof | 27maart22