Christiaanhof

Verslag Christiaanhof Burenmiddag

Verslag Burenmiddag

Gehouden bij “Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg” op op vrijdag 29 januari 2021.

CHRISTIAANHOF: Bingomiddag

Door de aanhoudende corona-ellende zijn we allemaal nog steeds genoodzaakt om zoveel als mogelijk thuis te blijven.
Afgelopen vrijdag organiseerde Stichting Christiaanhof Ouderenzorg voor een kleine groep kwetsbare ouderen weer een gezellige middag in de ontmoetingsruimte. Dus weer even een gezellig uitje en verzetje met elkaar.

Rond 12.00 uur kwamen de eerste enthousiaste deelnemers al aan, blij om weer even wat andere mensen te mogen ontmoeten.

Na de handen ontsmet te hebben temperatuurde Hans alle deelnemers bij binnenkomst. Gelukkig kwam een ieder weer gezond uit de test!!Tijd voor een lekker kopje koffie of thee en weer voor een spelletje kaarten, rummikub, mens erger je niet of gewoon lekker rustig zitten en wat lezen of een gezellig praatje maken. Dit alles -uiteraard met in achtneming van de 1,5 meter- was weer mogelijk deze middag.

Met wat lekkere kaaskoekjes, een lekkere bami hap met kip en een koud drankje tussendoor werd het weer een gezellige middag.


CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Deze middag is zoals altijd weer omgevlogen en tegen 17.30 uur vetrokken de laatste deelnemers weer richting huis.CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Uiteraard zijn wij de betreffende instanties die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt hiervoor weer heel dankbaar.

De foto’s die op deze middag zijn gemaakt door Ed kunt u hieronder vinden:

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 31jan21