Christiaanhof

Verslag Christiaanhof Bingomiddag

Verslag Bingomiddag

Gehouden Bingomiddag bij “Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” op vrijdag 2 juli 2021.

CHRISTIAANHOF: Bingomiddag

De laatste vrijdagmiddag voor de zomerstop nog even voor een gezellige Bingo naar de ontmoetingsruimte van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

Vanmiddag de laatste activiteit voor de zomerstop en een bezoekje van Fred Zuiderwijk van Omroep West die op tour is door Stadsdeel Centrum.
Hierbij duikt hij in de levens van de Haagse senioren en de initiatieven die er voor ouderen zijn. Dus was hij ook nu weer op het juiste adres!!

Rond 11.30 uur arriveerden de eerste deelnemers in onze ontmoetingsruimte.

Eerst een lekker kopje koffie of thee en even bijkletsen. Daarna gauw een spelletje kaarten.


Rond 14.00 uur werd het tijd om met de bingo van start te gaan

Na de eerste ronde stond Fred Zuiderwijk voor de deur met draaiende camera en heeft tijdens de opname een praatje gemaakt met diverse deelnemers. Ook sprak hij zijn waardering uit voor de inzet van het Bestuur van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.
Na vertrek van Fred Zuiderwijk, weer gauw verder met de spannende bingo.

Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.


CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Omstreeks 17.30 uur keerde een ieder weer huiswaarts. De betreffende instanties die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt zijn wij hiervoor uiteraard weer heel dankbaar, alsmede het bezoek van Omroep West was een leuke onderbreking tijdens deze middag.

De opname van Fred Zuiderwijk zal aanstaande donderdagmiddag om 17.00 uur te zien zijn bij Omroep West.


CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Zoals reeds eerder aangegeven was dit de laatste bijeenkomst voor de zomerstop en starten wij weer met onze activiteiten op vrijdag 6 augustus met “ons jaarlijkse dagje uit” en aansluitend dinsdag 10 augustus 2021 met de koffieochtenden.

Namens het Bestuur van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg wensen wij u allemaal een hele fijne zomervakantie en zien wij u graag weer gezond en uitgerust terug in onze ontmoetingsruimte op de reeds aangegeven tijdstippen.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 4jul21
Fred Zuiderwijk van Omroep West bracht een bezoek aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op vrijdag 2 juli 2021, klik op de button hieronder en vul het wachtwoord west2021 in: om de video te bekijken: