Christiaanhof

Verslag Christiaanhof bingo!!!

Bingomiddag

Verslag van de gehouden middag in onze vernieuwde Ontmoetingsruimte van: Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op 18 december 2020.

CHRISTIAANHOF: Bingomiddag

Het jaar 2020 alsmede de ingrijpende renovatie van ons pand (zie foto’s) zitten er weer bijna op en zoals elk jaar hebben we afgesloten met een “Kerstbingo” en heerlijke “Kerstlunch”

Alle door de RIVM opgelegde maatregelen in acht genomen, hebben we met een klein groepje senioren tijdens een gezellige middag afscheid genomen van het jaar 2020. Helaas dit jaar zonder een bezoek van de Kerstman.

We kunnen dit jaar toch wel terugkijken op mooie en leuke momenten maar Corona heeft heel wat “roet in het eten” gegooid.


Van 14.00 uur tot ongeveer 19.00 uur was een ieder van harte welkom in onze ontmoetingsruimte voor de geplande Kerstbingo en konden de deelnemers elkaar onder het genot van een hapje en drankje fijne feestdagen toewensen. Bij binnenkomst een lekker kopje koffie of thee met gebak en daarna werd een ieder voorzien van een tasje vol lekkers met daarin ook de overbekende Christiaanhof kalender. Uiteraard mogen we niet vergeten het schitterende kerstpakket te noemen.

CHRISTIAANHOF: Burenmiddag

Ook hopen we het aankomende jaar op een beter jaar, zonder corona!!
Dan kunnen we iedereen weer ontvangen in onze ontmoetingsruimte, zonder grote afstand van elkaar te moeten nemen en gaan we er met elkaar weer een geweldig mooi jaar van maken!

Na de spannende kerstbingo stond er omstreeks 15.30 uur een overheerlijk kerst saladebuffet voor iedereen klaar en dat smaakte volgens alle reacties heerlijk.
Lekker stokbroodje met knoflookboter of pesto erbij en uiteraard tot slot een heerlijk vruchtentoetje met slagroom.


CHRISTIAANHOF: Burenmiddag


Het Bestuur van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg kijkt terug op een gezellige middag en afsluiting van dit jaar.

Wij wensen iedereen een heel Goed, Gezellig maar vooral Gezond 2021 toe, blijf gezond en pas goed op jezelf.

Volgend jaar hopen wij u weer te mogen ontvangen voor onze koffieochtenden en gezellige middagen.

Zodra wij weer beginnen laten we u dat zo spoedig mogelijk weten.

Namens het Bestuur van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 20dec20