Christiaanhof

Bezoek burgemeester Jan van Zanen

Bezoek van burgemeester Van Zanen

Verslag van de gehouden spelletjesmiddag alsmede het bezoek van burgemeester Van Zanen, Gemeente Den Haag aan Stichting Christiaanhof Ouderenzorg, op vrijdag 15 september 2023.

En heel langzaam gaan we weer naar de laatste maanden van het jaar 2023.

Vandaag nog steeds prachtig zonnig en warm weer dus waren we blij met onze nieuw aangeschafte airco, dankzij een financiƫle bijdrage van de Gemeente Den Haag en Fonds 1818.

Ook mooi weer voor onze burgemeester Jan van Zanen om vandaag weer eens een bezoekje te brengen aan de deelnemers van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

CHRISTIAANHOF: spelletjes middag

Rond 10.30 uur arriveerden de eerste deelnemers in de ontmoetingsruimte waar de nieuwe airco alweer voor een behaaglijke temperatuur zorgde
.

Eerst een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en daarna -in afwachting van de komst van onze burgemeester- nog even gauw een spelletje.

Rond 15.00 uur arriveerde burgemeester Jan van Zanen met zijn gevolg bij onze ontmoetingsruimte en bekeek met veel enthousiasme eerst uitgebreid onze nieuw aangelegde geveltuin.

CHRISTIAANHOF: spelletjes middag

Ook vond hij het weer bijzonder leuk en heel belangrijk om weer eens een bezoekje te brengen aan onze ontmoetingsruimte. Genietend van zijn frisdrankje nam hij ook ruimschoots de tijd om met alle deelnemers een gezellig informatief praatje te maken. Kortom een burgemeester die altijd volop interesse en belangstelling heeft voor de activiteiten en deelnemers van onze Stichting.Na zijn vertrek was er nog wat tijd over voor een spelletje of gezellig praatje met elkaar.

Omstreeks 17.30 uur vertrokken de laatste deelnemers weer richting huis.

We kunnen weer terugkijken op een gezellige afwisselende middag.

Burgemeester Van Zanen willen we langs deze weg weer ontzettend bedanken voor het feit dat hij tijd vrij heeft kunnen en willen maken in zijn overvolle agenda om een bezoek aan onze Stichting te brengen.

Tenslotte willen wij ook iedereen bedanken die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Namens het bestuur en vrijwilligers van
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg,
Groeten, Hans en Hennie.

Christiaanhof | 17sep23