Christiaanhof

Themamiddag: bezoek wijkagent Noëlle

Themamiddag

Verslag van de gehouden Themamiddag “Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” op: vrijdag 10 november 2023.

Vandaag was het dan zover, een bezoekje van de wijkagent Noëlle staat op het programma.

Buiten viel de regen met bakken tegelijk uit de lucht maar onze wijkagent liet zich daar niet door weerhouden en stond precies 14.30 uur op de stoep van de ontmoetingsruimte.

CHRISTIAANHOF: spelletjes middag

Binnen vlogen de dobbelstenen alweer enthousiast over tafel, was het niet voor een kaartspelletje dan was het wel voor een potje mens erger je niet.

Het bleek dat het al weer 3 jaar geleden was dat Noëlle een laatste bezoek had gebracht aan onze Stichting dus was het zeker belangrijk weer eens met haar bij te kletsen.Zij gaf ons een uitgebreide toelichting op de huidige “WhatsAppfraude”, “Oplichting door een nepbankmedewerker” en waar we allemaal op moeten letten om te voorkomen snel het slachtoffer te worden van “Cybercrime”

CHRISTIAANHOF: spelletjes middag

Kortom, een zeer leerzame en interessante voorlichting van onze wijkagent.

Na nog wat vragen uit de zaal ging een ieder weer door met zijn spelletje kaarten of nog even lekker nababbelen met elkaar. Dit alles onder het genot van een lekker drankje en een door Hans vers gebakken patatje mayo.CHRISTIAANHOF: spelletjes middag

De middag is zoals altijd weer omgevlogen en rond 18.00 uur vetrokken de laatste deelnemers door de stromende regen weer richting huis.

Noëlle Gillemans danken wij ontzettend voor de door haar gegeven voorlichting alsmede dank aan de betreffende instanties die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Namens het bestuur en vrijwilligers van
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg,
Groeten, Hans en Hennie.

Christiaanhof | 12nov23