Christiaanhof

Verslag van de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst

Feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst

CHRISTIAANHOF: info-middag
Verslag van de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Gemeente Den Haag, Woningcoöperatie Staedion en Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op vrijdag 25 januari 2019.

We zijn het jaar 2019 positief begonnen en wensen iedereen uiteraard een goed maar vooral gezond nieuw jaar toe.

Afgelopen vrijdag, 25 januari was het dan eindelijk zover!!!
In onze overvolle ontmoetingsruimte hebben we definitief een handtekening gezet onder de samenwerkings-overeenkomst tussen eerdergenoemde partijen.

Van 14.00 uur tot ongeveer 18.00 uur was een ieder van harte welkom in onze ontmoetingsruimte en konden alle senioren en genodigden hiervan getuige zijn.

Omstreeks 15.15 uur arriveerden de Wethouder, Bert van Alphen van de Gemeente Den Haag en de Manager Thuisteam Centrum van Woningcoöperatie Staedion, Joes Miltenburg, in onze ontmoetingsruimte, dus kon het moment waar wij zolang naar uitgekeken hebben plaatsvinden.

CHRISTIAANHOF: info-middag

Na een kort welkomstwoord zijn de officiële handtekeningen gezet onder de samenwerkingsovereenkomst waarmee Stichting Christiaanhof Ouderenzorg zeker is van het feit dat zij gedurende de eerstvolgende jaren de activiteiten t.b.v. de ouderen kunnen voortzetten.

Dat geeft een goed gevoel!!! Het Bestuur alsmede alle ouderen zijn uiteraard ontzettend blij met dit besluit.

Na een toast te hebben uitgebracht op de Gemeente Den Haag, Woningcoöperatie Staedion en het voortbestaan van Stichting Christiaanhof bleef het nog lang gezellig gedurende deze middag.

CHRISTIAANHOF: info-middag

Tegen 18.00 uur ging een ieder met een voldaan gevoel weer huiswaarts.

Het Bestuur, Vrijwilligers en Ouderen van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg willen genoemde partijen nogmaals heel hartelijk danken voor hun medewerking.

Namens het Bestuur van Stichting “CHRISTIAANHOF” Ouderenzorg, Hans en Hennie Steenwijk.

Christiaanhof | 29jan19