Christiaanhof

Verslag van de gehouden Feestmiddag

Verslag van de gehouden Feestmiddag
“Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” vrijdag 24 augustus 2018.

FEEST……..FEEST……..FEEST…….!!!!
En dat was het vrijdagmiddag bij Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.
Eindelijk konden we het voortbestaan van onze Stichting vieren samen met alle senioren uit de wijk.

CHRISTIAANHOF: Feestmiddag


Deze dag zijn we om 15.00 uur begonnen met de gezellige middag. Onder het genot van een lekker gebakje, koffie/thee en later in de middag een hapje en drankje hebben we dit heugelijke feit gevierd.

Dankzij de medewerking van de Gemeente Den Haag alsmede Woningcoöperatie Staedion kunnen we in de toekomst al onze activiteiten weer hervatten in de alom bekende ontmoetingsruimte aan de De la Reyweg 110 te Den Haag.CHRISTIAANHOF: Feestmiddag


De AD/Haagsche Courant heeft met hun bezoek aan Christiaanhof het feestgedruis en alle blije gezichten vastgelegd d.m.v. film.
Klik hier om het filmple te zien »

De middag hebben we afgesloten met een heerlijk samengesteld Surinaams buffet. De dag is afgesloten met een ijsje en een lekker kopje koffie.
Omstreeks 20.00 uur gingen de laatste deelnemers naar huis met de zekerheid dat zij voorlopig nog genoeg activiteiten in hun vertrouwde ontmoetingsruimte kunnen bezoeken.

CHRISTIAANHOF: FeestmiddagWij willen dan ook graag de Gemeente Den Haag, met name wethouder Van Alphen alsmede woningcoöperatie Staedion ontzettend bedanken met de reeds gedane mondelinge toezegging. Het Bestuur ontvangt u in de maand september graag in onze ontmoetingsruimte om e.e.a. nog officieel schriftelijk te bevestigen.

NAMENS HET BESTUUR ALSMEDE ALLE DEELNEMERS VAN STICHTING CHRISTIAANHOF OUDERENZORG, ONZETTEND BEDANKT!!!!

CHRISTIAANHOF: Feestmiddag


Op dinsdag 28 augustus a.s. starten we weer met onze koffieochtenden.
Ook op de donderdagmorgen is er vanaf deze datum de gelegenheid een kopje koffie te komen drinken in onze ontmoetingsruimte.

Namens het Bestuur en Vrijwilligers van
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg,
Hans en Hennie.

Christiaanhof | 26aug18