Christiaanhof

Bustocht naar Friesland

Bustocht naar Friesland

CHRISTIAANHOF: Busreis naar Friesland
Beste Mensen,
Ook dit jaar hebben wij het weer voor elkaar gekregen om met de bus op vrijdag 3 mei 2019 een bustocht te organiseren, voor deelnemers die regelmatig de activiteiten van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg bezoeken.

Dit jaar een bustocht naar: “HET HART VAN FRIESLAND” De bus zal ’s-morgens uiterlijk om 8.45 uur vanaf onze ontmoetingsruimte, gelegen aan De la Reyweg 110 / hoek Christiaan de Wetstraat vertrekken en wij zullen deze dag afsluiten met een gezellig diner.


Voor de deelnemers die vóór vertrek nog een kopje koffie of thee willen drinken is onze ontmoetingsruimte open vanaf 07.30 uur.

U dient uiterlijk 08.30 uur aanwezig te zijn want de bus vertrekt om 8.45 uur precies en we kunnen niet wachten op laatkomers!!!

Via Amsterdam rijden we naar Eemnes, waar wij stoppen voor een kopje koffie/thee met gebak.
Daarna vervolgen we onze reis dwars door het nieuwe land via Emmeloord en Lemmer om rond het middaguur ons restaurant te bereiken voor de koffietafel.

image
Hierna volgt een prachtige toer langs de Friese Meren. Door het mooie Gaasterland bereiken we het plaatsje Hindeloopen voor een vrije pauze. Hierna zetten we via de Afsluitdijk de terugreis in en onderbreken deze onderweg voor het diner ter afsluiting.

Daarna vervolgen we de reis richting Den Haag.
Wij verwachten rond 21.30 uur in Den Haag terug te zijn.

Namens het bestuur van
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg,
Groeten, Hans en Hennie.

Christiaanhof | 25mrt19