Christiaanhof

Verslag van de gehouden jaarlijkse bustocht

Verslag jaarlijkse bustocht

Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op 3 mei 2019

CHRISTIAANHOF: jaarlijkse bustocht


Ook dit jaar hebben de ouderen van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg weer genoten van het jaarlijkse dagje uit. Omstreeks 07.00 uur, kwamen de eerste deelnemers al op de koffie/thee af in onze ontmoetingsruimte aan de De la Reyweg, in afwachting van de bus. Iedereen was keurig op tijd dus …“laat de bus maar komen”!!

En die kwam ook precies op het afgesproken tijdstip met onze vaste chauffeur “Frans”. Na iedereen voorzien te hebben van een tasje met leesvoer, snoep en drinken voor onderweg kon de reis naar ”’t Hart van Friesland” van start gaan.


Het weer was nog wel iets aan de koude kant maar de gehele dag is het -met af en toe een klein druppeltje- toch nog droog gebleven.

Eerst richting Eemnes, waar we pauzeren voor een kopje koffie met een lekker gebakje.
Daarna dwars door het nieuwe land via Emmeloord en Lemmer bereiken we rond het middaguur ons restaurant voor het gebruik van de koffietafel.

Hierna een prachtige toer langs de Friese Meren.
Door het mooie Gaasterland bereiken we in de loop van de middag het schitterende plaatsje Hindeloopen voor een kleine vrije pauze.

CHRISTIAANHOF: jaarlijkse bustocht

Na wat gedronken te hebben zij we via de Afsluitdijk richting Schagen aan de terugreis begonnen, waar we onderweg in “Party Centrum de Vriendschap in het plaatsje ’t Veld” het afscheidsdiner hebben gebruikt.CHRISTIAANHOF: jaarlijkse bustocht


Na dit uitgebreide diner ging de reis weer huiswaarts en nam een ieder moe maar voldaan plaats in de bus om door “Frans” weer netjes naar de Ontmoetingsruimte gebracht te worden.
Omstreeks 21.00 uur arriveerden we weer veilig terug op plaats van bestemming.

We kunnen terugkijken op een mooie maar vooral gezellige dag.

Tenslotte willen alle deelnemers alsmede het Bestuur en vrijwilligers van “Stichting Christiaanhof Ouderenzorg" een ieder heel hartelijk danken die deze dag voor ons mogelijk hebben gemaakt.!!

De door Ed en Hans gemaakte foto’s zeggen genoeg!!
Wij hopen voor het volgende jaar weer een sponsor te vinden om een dag als deze te kunnen en mogen organiseren.

Namens het Bestuur en Vrijwilligers van “Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie Steenwijk.

Christiaanhof | 6mei19