Christiaanhof

Verslag busreis Christiaanhof naar de Ardennen

Verslag Busreis Ardennen

Verslag van de gehouden jaarlijkse Bustocht “Stichting Christiaanhof Ouderenzorg”, gehouden op vrijdag 11 mei 2018.

Wat hebben we deze dag genoten van het jaarlijkse uitje.
Om 07.00 uur, kwamen de eerste deelnemers al op de koffie af in onze ontmoetingsruimte aan de De la Reyweg, in afwachting van de bus. Iedereen was keurig op tijd dus de bus kon komen. En die kwam ook precies op de afgesproken tijd met chauffeur Frans. Dit jaar is de reis door de “Belgische Ardennen” gegaan.

En wat hadden we weer veel geluk met het weer, het was grandioos voor iedereen.
De bus vertrok precies op tijd en het genieten kon beginnen.

CHRISTIAANHOF: Busreis Ardennen


Onderweg nog even gestopt in Breda voor een heerlijk kopje koffie met gebak en daarna weer snel verder richting Vaals. Daar aangekomen hebben we van een heerlijke lunch mogen genieten.CHRISTIAANHOF: Busreis Ardennen


De tijd vloog om en dus weer snel terug naar de bus want de tocht ging verder met een gids door de Belgische Ardennen. Na over het hoogste punt van België (694 meter boven de zeespiegel) te zijn gekomen arriveerden we na enkele andere kleine plaatsjes gepasseerd te hebben in Robbertsville waar we konden genieten van het mooie uitzicht over de Duitse plaats Aken alsmede even een korte koffiepauze konden houden. Het weer bleef prachtig dus was het continue genieten van het mooie natuurschoon.

CHRISTIAANHOF: Busreis Ardennen


De tijd vloog voorbij en deze dag zouden we afsluiten met een lekker afscheidsdiner, dus moesten we weer de bus in richting de eetgelegenheid in Vaals.

image
Na het diner ging de reis weer huiswaarts en nam een ieder moe maar voldaan plaats in de bus om door “Frans” weer netjes thuisgebracht te worden.

Om 22.30 uur waren we weer veilig terug op plaats van bestemming in Den Haag.
We kunnen terugkijken op een prachtige zonnige en vooral gezellige dag.

Tenslotte willen wij iedereen danken die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt alsmede de hulp van onze vrijwilligers.
De door Ed gemaakte foto’s kunt u vinden op onze site: www.christiaanhof.com

CHRISTIAANHOF: Busreis Ardennen


Namens het Bestuur en Vrijwilligers van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” Hans en Hennie.

Christiaanhof | 14mei18