Christiaanhof

Verslag Christiaanhof bingomiddag

Verslag bingomiddag

Verslag van de gehouden Bingomiddag bij “Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” op vrijdag 24 november 2023

Nog een paar nachtjes slapen en de Sint viert weer zijn verjaardag, dus ook dit jaar weer tijd voor een gezellige bingo met een klein beetje “Sinterklaassfeer”

Buiten was het stormachtig, guur met wind, hagel en veel regen dus…….echt Sinterklaasweer ! Binnen in de ontmoetingsruimte stond de kachel lekker te pruttelen en was het al behaaglijk warm. Daarom stonden de eerste enthousiaste deelnemers al vroeg voor de deur, klaar voor een gezellige en spannende bingo in Sinterklaassfeer.

CHRISTIAANHOF: bingomiddagMet een grote groep deelnemers hebben we er weer een gezellige middag van gemaakt.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Eerst even lekker opwarmen met een lekker kopje koffie of thee met daarbij uiteraard een lekkere romige sinterklaastompouce om alvast in de stemming te komen.

Rond 14.00 uur zat Hans klaar om de eerste bingonummers bekend te maken.

Al gauw werd het binnen door alle spanning snel heel gezellig en nog warmer. Alles draaide weer om “de 4 hoeken, onder en boven, alles onder de Nico en uiteindelijk de volle kaart” !Kortom een gezellige drukbezochte middag en een beetje Sinterklaassfeer met uiteraard weer een lekker hapje, en drankje.

De Sint had zijn boodschappen dit jaar al tijdig gedaan dus was er voor een ieder nog een klein presentje met de mededeling dat hij volgend jaar zeker zal proberen weer eens een bezoek aan onze ontmoetingsruimte te brengen.

Na nog even wat nagepraat te hebben vertrok een ieder weer richting huis.

Tenslotte willen wij uiteraard een ieder die deze middag voor ons mogelijk heeft gemaakt hartelijk danken !
De bijgevoegde foto’s gemaakt door Ed zeggen genoeg.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 26nov23