Christiaanhof

Verslag van de gehouden Buren-/Bingomiddag

Uitnodiging gezellige Christiaanhof Bingo

CHRISTIAANHOF: info-middag
Verslag van de gehouden Buren-/Bingomiddag
“Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” Vrijdag 22 juni 2018.

Vanmiddag de laatste bijeenkomst vóór de zomervakantie, dus nog één keer voor de zomerstop een gezellige BINGO en aan het eind van deze middag een kennismakingsbezoek van onze Burgemeester Pauline Krikke aan de ontmoetingsruimte van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

Deze dag zijn we vroeg begonnen met de Bingo zodat we op tijd klaar zouden zijn voor het bezoek van Burgemeester Krikke.

Met gezellig een hapje en drankje erbij begon Hans met het draaien van de bingoballen. Er vielen weer heel wat prijsjes te winnen, voor de één wat meer dan de ander, het was druk en gezellig en daar gaat het tenslotte om.

Daarna was er nog tijd voor een spelletje rummikub of mens erger je niet, om de motoriek weer eens goed op peil te brengen. Alsmede voor een gezellig praatje.

Even na 16.00 uur was het dan zo ver en arriveerde de Burgemeester.
CHRISTIAANHOF: info-middag

Zij gaf aan het bijzonder leuk te vinden een bezoek te mogen brengen aan onze ontmoetingsruimte.
Ze nam dan ook ruimschoots de tijd om tafeltje voor tafeltje een gezellig praatje te maken met alle senioren. Na verloop van ruim een uur werd het toch weer tijd voor haar om verder te gaan.

Na afgesloten te hebben met een lekkere pannenkoek met stroop of suiker en nog een lekker ijsje als afsluiting, keerde een ieder, na elkaar een goede vakantie gewenst te hebben, omstreeks 18.30 uur weer richting huis.
We kunnen weer terugkijken op een gezellige actieve middag als afsluiting voor de zomervakantie.

De Burgemeester willen we langs deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor haar bezoek aan Christiaanhof alsmede de betreffende instanties die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Tot slot willen wij iedereen nog een hele fijne vakantie toewensen, uiteraard met heel mooi weer en kom allemaal weer gezond terug !!!!!.

Dinsdag 11 september a.s. gaat onze ontmoetingsruimte weer open voor de 1e koffieochtend na de vakantie.


Omtrent de aanvang van de middagactiviteiten ontvangt iedereen t.z.t. een uitnodiging.

Namens het bestuur van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg,
Groeten, Hans en Hennie.

Christiaanhof | 25jun18