Christiaanhof

Verslag Nieuwjaarsreceptie 2024

Verslag Nieuwjaarsreceptie

Verslag van de gehouden Nieuwjaarsreceptie Stichting Christiaanhof Ouderenzorg op 16 januari 2024.

Hoog tijd om elkaar nog een heel goed maar vooral gezond 2024 toe te wensen.

CHRISTIAANHOF: Nieuwjaarsreceptie

Alweer meer dan 2 weken van het nieuwe jaar 2024 zijn voorbij gevlogen.
Dat was afgelopen dinsdag 16 januari 2024, vanaf 16.00 uur weer mogelijk in de ontmoetingsruimte van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

En ondanks het koude en gure winterweer was de opkomst enorm.CHRISTIAANHOF: Nieuwjaarsreceptie

Veel belangstellenden waren op de koffie met appeltaart afgekomen en konden daarna onder het genot van een hapje en drankje elkaar de hand schudden om een goed maar vooral gezond en vredig 2024 toe te wensen.

Na alle drukke feestdagen waren alle genodigden weer blij elkaar te ontmoeten en werd de afspraak gemaakt ook van 2024 weer een mooi jaar te maken, uiteraard in het bijzonder met dank aan de instanties die dit weer mogelijk maken voor ons.

Kortom een druk maar vooral gezellig samenzijn was het weer en we zijn onze vrijwilligers, waaronder “De Haagse Beppies” uiteraard weer ontzettend dankbaar voor hun medewerking.De bijgevoegde foto’s, weer gemaakt door ons bestuurslid “Ed”, zeggen genoeg over deze geslaagde middag.

Het bestuur en vrijwilligers van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg wenst een ieder die hier niet bij aanwezig kon zijn een heel goed maar vooral Gezond en Vredig 2024 toe!!

Dinsdag 23 januari 2024 gaan we weer van start met onze koffieochtenden!!

Namens het bestuur en vrijwilligers van
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg,
Hans en Hennie.

Christiaanhof | 18jan24