Christiaanhof

Verslag Christiaanhof bingomiddag

Verslag bingomiddag

Verslag van de gehouden Burenmiddag: Stichting Christiaanhof Ouderenzorg, op vrijdag 8 maart 2024.


CHRISTIAANHOF: bingomiddag


OP VELER VERZOEK WEER EEN GEZELLIGE BINGOMIDDAG BIJ:
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

Het was een zonnige maar wel koude stormachtige dag, dus toch nog met sjaal en handschoenen weer naar de ontmoetingsruimte van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg, waar een warm vers gezet kopje koffie of thee al klaar stond.

Nadat iedereen zijn of haar plekje had gevonden in de ontmoetingsruimte en voorzien was van een bingoplankje kon Hans beginnen met het draaien van de ballen en maakte de eerste nummers bekend.
Tussendoor even wat huishoudelijke mededelingen, een korte pauze voor een lekker drankje en warme snack en daarna gauw weer verder met de volgende ronde.

Kortom zoals altijd weer een gezellige spannende middag en er werden leuke prijzen gewonnen met ook deze keer weer een extra superronde.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Daarna was er nog tijd voor een spelletje of gezellig praatje voor de deelnemers die daar nog zin in hadden.De middag is zoals elke keer weer omgevlogen en tegen 17.30 uur vertrokken de laatste deelnemers weer richting huis.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Tenslotte willen wij iedereen weer danken die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt. De gemaakte foto’s door Ed kunt u vinden op onze site, zie onder.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 10mrt24