Christiaanhof

Verslag Christiaanhof bingomiddag i.s.m. De Haagse Beppies

Verslag bingomiddag

Verslag van de gehouden Bingomiddag Stichting Christiaanhof Ouderenzorg in samenwerking met De Haagse Beppies, op woensdag 20 maart 2024.


Beide Organisaties staan altijd klaar voor de senioren uit de wijk Transvaal te Den Haag, dus waarom niet eens samenwerken??

Vandaag was het dus zover en organiseerden wij gezamenlijk een gezellige Bingomiddag voor onze senioren in de ontmoettingsruimte van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Op deze prachtige zonnige middag was de opkomst groot!
De eerste enthousiaste deelnemers stonden al om 11.30 uur voor de deur, zin in een gezellige potje Bingo en waar een warm vers gezet kopje koffie/thee al klaar stond.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Nadat iedereen zijn of haar plekje had gevonden in de ontmoetingsruimte en voorzien was van een bingoplankje kon Sylvia van de Haagse Beppies beginnen met het draaien van de ballen en maakte de eerste nummers bekend. Door alle spanning was de temperatuur in de ontmoetingsruimte al na enkele minuten flink opgelopen. Er waren leuke prijzen te winnen voor iedereen.

Tussendoor even een korte pauze voor een lekker drankje en warme snack en daarna nam Hans van Stichting Christiaanhof de bingo van Sylvia over om gauw weer verder te gaan met de volgende rondes en tenslotte te eindigen met de superronde. Kortom een supergezellige spannende middag die zeker nog eens voor herhaling vatbaar is.Daarna was er nog tijd over voor een gezellig praatje voor de deelnemers die daar nog zin in hadden.
Deze middag is wegens groot succes omgevlogen en tegen 17.30 uur vertrokken de laatste deelnemers weer richting huis.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Tenslotte willen wij -De Haagse Beppies en het bestuur van Stichting Christiaanhof Ouderenzorg- iedereen bedanken die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt.
De gemaakte foto’s kunt u vinden op onze site: www.christiaanhof.com en op de facebookpagina van De Haagse Beppies.

Haagse Beppies: Sylvia en Ria.
Stichting Christiaanhof Ouderenzorg: Hans en Hennie.

Christiaanhof | 21mrt24